torsdag 20 mars 2014

De tre vännerna och Lina

Dagen startade med en god frukost som avnjöts i trevligt sällskap, många skratt blev det innan frukosten var avdukad. När vi tvättat bort all yoghurt så hade Lina plockat fram nya bilar, BILAR skrek vi i kör, för bilar är allas favorit. Vi intog bilrummet och slängde oss på mattan för att köra genom staden. Efter ett tag spåra det lite och vi körde av mattan och antog oss större utmaningar att föra runt uppe på den deformerade pölen.

Sen upptäckte vi hur kul det var att slänga sig på väggarna på pölen och ibland ramla ner på andra sidan och ibland studsa tillbaka. När vi blivit trötta av allt klättrande och studsande så satt vi oss ner med våra bilar igen, vi bytte så fint bilar med varandra och provade dem genom att köra race med de olika bilarna. Till och med när den där Lina inte hade någon bil så dela vi med oss till henne så hon också kunde leka.

Vi gick ut till stora rummet för att ta det lite lugnt så då passa två av oss på att pyssla ihop fina ballonger som några andra på förskolan redan gjort. När vi var klara med det så tog vi en liten fruktstund med äpple och ett kapitel i Mamma mu boken. Sedan var det dags att byta blöja och sedan lite till bus innan maten var klar.



Vid lunchen höll vi låda igen och roade varandra medan Lina plockade fram maten till oss, idag blev det pasta och italiensk kycklingsås. Det var full rulle ända fram tills vi somna som små stockar.

// De tre vännerna och Lina