onsdag 19 mars 2014

Skattjakt

Idag var Sara och Jennis grupper inne till att börja med. Barnen fick gå på en skattjakt där de skulle ta sig upp på övervåningen och leta efter piprensare.  Barnen kröp uppför trappan och väntade på trappavsatserna på sina kamrater. När barnen väl fann piprensarna, visades dessa stolt upp för kameran och vi begav oss åter igen ner för trapporna och samlades vid hissen på nedervåningen.


När alla var samlade öppnade Sara dörren och vi gick vidare in på Ankaret/Bojjen och alla satte sig på stora mattan, i stora rummet. Ebbas nyskurna frukt togs fram; vi njöt av både äpplen och fick skala våra egna bananer.


Efter den goda frukten gick vi ut i hallen och tog på oss våra kläder. Vi gick ut på gården och lekte med bollar, sopade grus, åkte rutschkana och grävde i sanden. När vi sedan hade gått in och klätt av oss, så började det snöa ute. Men då var vi redan inne i den efterlängtade värmen och fick sätta oss till bords med korv och potatismos, med en massa goda grönsaker!

 
·        utvecklar sin förmåga att uttrycka sina tankar och åsikter och därmed få möjlighet att påverka sin situation (Lpfö98 - rev 2010)
//Jenni & Sara