fredag 25 april 2014

Mysfredag i solskenet

Idag har vi spenderat hela förmiddagen ute, njutit av solen och lekt, men självklart ville vi alla hjälpas åt att dra fram vagnarna även idag. Vi ställde dem till rätta så att solen inte sken rakt in i dem, annars skulle det blivit lite hett när det skulle sovas.
Jenni tog fram lite musik, så det blev en massa dans ute på gruset. Det blev ett litet internationellt inslag i musiken, då det var på Svenska, Portugisiska, Engelska och Spanska.

Fruktstunden blev en riktigt mysig överraskning, då Lina hade gjort iordning fruktsallad åt alla barnen. Vi satt alla tillsammans under balkongen och åt vår härliga sallad.
Efter fruktstunden var det några som ville fortsätta att dansa, och det blev en massa krokodiler och råttor med hål i sina fickor. Vi avslutade med att gå till "vift-på-rumpan"-affären och fick både en massa "klapp-med-händerna" och några knyppen "spela-på-läpparna" med oss, lagom till lunch.

Underbart med fruktstund i solen!
 Lunchen, som för övrigt bestod av soppa, grönsaksstavar och varmt bröd med smör, vann över de flesta barnens hjärtan(eller kanske magar) så Jenni, Lina & Sara fick springa fram och tillbaka till köket ett antal gånger.

Ha' en underbar helg

Jenni, Lina och Sara