fredag 24 maj 2013

En hel förmiddag ute

Efter att de andra tre grupperna hade klätt på sig ute i hallen så var det Lena och Fridas gruppers tur. Väl ute så sopade vi på gården, grävde i sandlådan och sprang upp och ner för kullen med skottkärran. Efter allt springande behövde vi fylla på med lite energi så lite vindruvor och banan smakade bra. En vanlig dag ute på gården helt enkelt. Efter att vindruvorna hade ätits upp och bananskalen hade slängts i den bruna kompostpåsen så gick Frida och tre barn till soprummet för att slänga påsen. Men när de kom fram till soprummet upptäckte de att de hade glömt nyckeln så de fick vända tillbaka och hämta nyckeln. På väg tillbaka från soprummet hittade barnen en brunn som var rolig att känna på.

När det var dags för lunch så sa ett barn att vi skulle äta ute och så blev det. Det var väldigt spännande att sitta ute samtidigt som det var lite svårt att sitta still.

Till lunch åt vi pasta primavera och till det serverades majs, oliver, pizzasallad, tomat och en blandsallad med paprika, gurka och grönsallad.

/ Lena och Frida