torsdag 16 maj 2013

Promenad runt Lillån

Innan vi gick ut idag samlades vi inne i bilrummet för att sjunga lite medans vi väntade på att de andra barnen klädde sig färdigt. Imse vimse är en väldigt populär sång just nu. Om och om igen ska vi sjunga den.
När det blev vår tur att klä på oss tog vi bara de snabba springskorna, en liten jacka och kepsarna på huvudet. Vi hade tänkt ta en promenad runt Lillån.
När vi gick förbi lekparken var de inga barn där. Däremot var det en rolig lastbil en bit längre fram så den gick vi och tittade på.
Efter vägen såg vi både båtar, traktorer och en väldigt lekfull valp. Han hade så roligt och fullt upp med att jaga en humla eller något att han aldrig märkte alla barnen som försökte få kontakt med han.
När vi skulle äta frukt bestämde vi oss för att gå och titta om vi såg någon stor båt vid silosarna. Men det var ingen där. Istället hittade vi en bra bänk där vi kunde äta våra bananer och titta på alla fåglar och lastbilar som körde på andra sidan vattnet.
När vi kom tillbaka lekte vi en stund på gården. Ända fram till lunchen. Som idag bestod av pytt i panna, rödbetor, pizzasallad, coleslaw, morötter i ugn och blandad sallad.
Alla barnen åt bra.
 
//Mari