tisdag 18 februari 2014

Fantasi, läskiga ljud och skuggor.

Hej

Idag när det var dags att dela upp oss i grupper så lekte vi, större delen av Linas grupp så fint i hemvrån så vi fortsatte med det, alla lekte så fint tillsammans och vi lärde oss att säga nej om vi inte ville vara med på det kompisen höll på med och vi lärde oss även att lyssna på våra kompisars nej.

Sedan var det dags att avsluta och sätta oss ner för fruktstund, vi fick banan och äpple idag.

Sedan tog vi på oss alla kläderna själva och tog våran kompis i handen och gick till lekparken. Mycket spännande finns det att titta på på vägen, bilar, hundar och snickare.

Alla ville börja med att gunga i den stora gungan, så vi hoppa upp allihopa, medans vi satt där kom det några konstiga figurer i gula kläder med stora konstiga saker på ryggen och helt plötsligt så började det låta sååå illa. De flesta av oss blev rädda men efter lite observation av dem konstiga typerna så kunde vi skratta åt dem och springa runt omkring dem.

Precis när vi hade som roligast så säger Lina att det är dags att gå tillbaka för att äta lunch... nej va tråkigt tyckte vi men vi tog varandra i händerna och följde med. På vägen hem så fick vi syn på vår egen skugga, vilket var mkt intressant!!

Till lunch fick vi pastagratäng med pizzasallad, gurka, broccoli och majs. GOTT!! =)

Nu sover vi gott efter ett riktigt äventyr. =)