måndag 15 oktober 2012

Innelek med kramkalas när regnet öser ner!

Idag var det första dagen för vår nya kompis som ska börja här hos oss. Varmt välkomna till oss på Fyrtornet! Vi passade därför på att vara inne och upptäcka allt som innemiljön har att erbjuda. De andra barnen visade ivrigt vilka leksaker som finns att leka med. Vi fyllde bondgården med massor av olika djur, och även bilar fick plats. När djuren var på plats så skulle de ha mat innan det var dags för dem att komma ut igen. Vi körde med bilar i vårt parkeringshus och bilarna fick åka upp och ner i hissen och tävlade ner för rampen. Att vänta på sin tur, och att motstå lockelsen att ta kompisens bil är inte helt lätt, men det är bra träning. Alla var väldigt kramiga idag så vi hade riktiga kramkalas under hela förmiddagen. Det är härligt att se varandra igen efter en hel helg!

Vi tog en liten paus i lekandet och hade fruktstund på golvet då vi åt äpple och päron. Sedan var det full fart på leken igen.

Tiden går fort när man har roligt och vips så var det dags att vinka hej då till vår nya kompis och gå och sätta oss för att äta mat. Idag serverades det biffstoganoff, ris, palsternackor, ärtor och ugnsrostade morötter. Alla åt med god aptit!

/Sandra