fredag 26 april 2013

Fredag igen

Redan fredag igen, veckorna går så fort. Som avslutning på veckan blev det en promenad till fåglarna. På vägen till fåglarna såg vi en helikopter och jag (Frida) hann bli erbjuden att följa med ett barn och åka båt i sommar och ett annat barn erbjöd att jag fick flyga flygplan hem till barnet. Men vart barnet bodde fick jag inget svar på :)

Lite besvikna blev vi när vi kom fram till bron där vi vanligtvis möts av många änder. Idag såg vi inte en enda. Till slut kom två änder lite längre bort så vi kastade lite bröd för att locka dem till oss. Två hungriga änder kom till bron och då blev det genast roligare! När brödet var slut tog vi fram vår frukt och vi satte oss alla tillsammans på bron. Efter en energiboost började vi promenera hem igen. Jag (Frida) joggade nästan hela vägen tillbaka till Fyrtornet då två barn hade väldigt mycket spring i benen. Några andra av barnen som gick med Fabiola mötte en and på vägen tillbaka och eftersläntarna som gick med Jenni fick se när en båt sattes i vattnet.

Fridas och Fabiolas grupper stannade en stund vid aporna utanför Fyrtornet och lekte lite. Sen sprang vi till grinden och gick in och åt lunch.

 
Vi fick nudlar med wokade grönsaker till lunch. Till det fick vi blomkål, oliver, pizzasallad och en vitkålssallad.

/ Frida, Jenni och Fabiola